1. Verslo plano kūrimas: sukurkite detalų verslo planą, kuriame apibrėšite savo verslo tikslus, strategiją, marketingo planą, finansinę prognozę, operacijas ir valdymo struktūrą. Verslo planas padės jums aiškiai matyti, kaip realizuoti savo idėją.

2. Juridinės formos pasirinkimas: nuspręskite, kokia verslo juridinė forma jums tinkamiausia – individuali įmonė, UAB, VšĮ ir t. t. Pasitarkite su teisiniu specialistu ar verslo konsultantu, kad galėtumėte geriau suprasti teisines ir mokestines pasekmes.

3. Finansavimo užtikrinimas: nustatykite, kokį kapitalą reikia pradėti verslą, ir pasiruoškite finansavimo šaltiniams. Tai gali būti asmeninės santaupos, verslo skola, investicijos iš verslo partnerių arba kitų finansinių šaltinių.

4. Personalo įdarbinimas: įdarbinkite tinkamą personalą, kuris padėtų jums įgyvendinti savo veiklos planą.

5.Marketingo ir pardavimų strategijos: Sukurkite marketingo planą ir pardavimų strategiją, kad galėtumėte pasiekti savo tikslinę auditoriją ir pritraukti klientus.

6. Verslo veiklos pradžia: būkite pasirengę prisitaikyti ir keisti planus, jei reikia, nes verslo aplinka gali būti nepastovi ir kintanti.