Transporto įmonės steigimas

Kokia yra situacija su transporto verslais šiandien? Kaip pradėti transporto verslą? Šiuos klausimus klientai užduoda kone kasdien:

  • Ar gali pradėti transporto verslą užsieniečiai? Besidominančių skaičius auga kas dieną,  o ypač suaktyvėjo verslo klientų iš kaimyninių šalių, Baltarusijos, Ukrainos.
  • Kada būtina gauti transporto licenciją? 
  • Kokie yra reikalavimai ir kriterijai?

Situacija šiandien🔥

✔️NUOLAT TURIME NAUJŲ ĮMONIŲ SU TRANSPORTO LICENCIJA.

✔️Procedūros pasikeitė, tačiau TURIME SPRENDIMŲ užsieniečiams pradėti verslą Lietuvoje.

✔️Įsigaliojus naujam reikalavimui nuo š.m. gegužės 21 d., kad gabenantiems krovinius transportu, kurio didžiausia leidžiamoji masė nuo 2,5 iki 3,5 tonos, – LICENCIJA PRIVALOMA. 

✔️Pokytis palietė tiek įmones, tiek ir fizinius asmenis, kurie turi smulkųjį verslą ir krovinius gabena už atlygį (Licencijų nereikia tiems, kurie veža krovinius tik mūsų šalies viduje). 

✔️Išaugus dideliam poreikiui, transporto licencijų išdavimas užtrunka. Tačiau mes darome viską, kad Jus gautumėte transporto licenciją GREITAI IR BE RŪPESČIŲ.

✔️Dar vienas aktualus klausimas, tai trūkumas atestuotų transporto vadybininkų. Tai dar prailgina terminus darbuotojų paieška. Esant poreikiui, turime transporto vadybinkų nuolatiniam bendradarbiavimui bei TEIKIAME TRANSPORTO VADYBININKO ATRANKĄ.

 

Įmonių steigimasTransporto licencijaBuhalterinė apskaita